De Camping

Alle ins en outs van de minicamping vind je op deze pagina

U bent van harte welkom

Welkom op onze gezellige minicamping! Genesteld in een rustige omgeving biedt onze camping de mogelijkheid om er lekker tussenuit te gaan en te ontsnappen aan het dagelijkse leven. Op deze pagina vind je alles over onze camping, je kan er informatie vinden over: de faciliteiten, de omgeving, onze activiteiten, de plattegrond en natuurlijk foto’s van onze camping.

Faciliteiten

Tijdens uw vakantie op Minicamping Archery Farm in Baarschot hoeft u zich geen moment te vervelen! U kunt hier genieten van uw welverdiende rust en onbezorgd overnachten door middel van onderstaande faciliteiten. Ook beschikt Minicamping Archery Farm over een recreatieruimte waar iedereen welkom is voor een gezellig samen zijn. Daarnaast zijn onze staanplaatsen voorzien van een kunstgrasmat voor uw (voor)tent.

24 ruime staanplaatsen

Nieuwe recreatie ruimte

Gescheiden sanitair

Watertappunt

Kunstgrasmatten

Sanitaire voorziening

6A Stroomvoorziening

Sanitair mindervaliden

Twee vaatwasplaatsen

Camperstortplaats

Bosrijke omgeving

Gratis WiFi

Stort chemisch toilet

Wasmachine / centrifuge

Fietsenstalling

De omgeving

Onze camping ligt vlakbij het bosrijke natuurgebied Landgoed “de Utrecht” waar men schitterend kan fietsen of wandelen en even lekker kan genieten op ’t terras bij Herberg “in den Bockenreyder”. Het is een aanrader om een kijkje te nemen in de Flaestoren waar men een geweldig uitzicht heeft over het Goorven en de Flaes.

Er liggen in de nabije omgeving nog meer natuurgebieden zoals Landgoed “de Baest” vlakbij het gezellige dorpje Oirschot dat erg toeristisch is en waar men gezellig kan winkelen.

Verder zijn er nog voldoende bezienswaardigheden, pretparken en musea’s in de omgeving. Zoals bijvoorbeeld Safaripark en Speelland de Beekse Bergen in Hilvarenbeek, de Efteling in Kaatsheuvel, Bierbrouwerij “De Roos” in Hivarenbeek en het Nederlands Textiel Museum in Tilburg.

Camping kiekjes

Activiteiten

10 Mei - Inloopavond handboogschieten

Voor iedereen die kennis wil maken met de handboogssport vanaf 19:00 uur.

16 Juni - Brabant Limburg

Deelname alleen op uitnodiging

6 en 7 Juli - Fita Baarschot

Opgeven via Berny Camps

14 Juli - Baarschotse jaarmarkt

De jaarlijkse Baarschotse jaarmarkt.

21 Juli - 900 Ronde

De Lowlands Archery Series 900 Ronde is een gezellige outdoorcompetitie wedstrijd die wordt gehouden op het handboogterrein naast de camping. Er wordt op afstanden van 50, 40 en 30 meter geschoten. Opgeven kan via Berny Camps

4 Augustus - Fietstocht Minicamping Archery Farm

Een mooie fietstocht in de omgeving rondom minicamping Archery Farm. Geniet van de prachtige natuur in de Brabantse Kempen.

17, 24, 31 Juli - Zomeravond wedstrijden

Afstand 25 meter. Start 18:30 uur. Voor info en/of inschrijven info@archeryfarm.nl

20 Oktober - Afsluiting campingseizoen

Een gezellige afsluiting van het campingseizoen van 2024 op minicamping Archery Farm.

Plattegrond