HANDBOOGSPORT

Hier is alles mogelijk op het gebied van handboogsport.

Handboogsport bij minicamping archery farm

Bij ons is van alles mogelijk op het gebied van handboogsport. We beschikken over buitenbanen, waar het hele seizoen doelpakken staan op alle afstanden. Hier kan men als campinggast en/of schutter gebruik van maken. Voor de mensen die kennis willen maken met de handboogsport zijn er mogelijkheden voor een clinic. Deze clinics worden verzorgd onder deskundige begeleiding.

Op het terrein en in de accommodatie worden regelmatig wedstrijden georganiseerd zowel Nationaal als Internationaal. Ook worden er voor de campinggasten regelmatig wedstrijden georganiseerd zoals met Pasen de Archery farm Cup.

Bedrijfs- en familie- uitjes

Een originele activiteit voor het hele gezelschap

Heeft u met uw familie of collega’s iets te vieren? Bij Archery Farm zijn er diverse mogelijkheden. Ook voor de campinggasten is het mogelijk een clinic handboogschieten te volgen.

Bij onze recreatieruimte verzorgen we clinics in de maanden mei t/m september tot max. 30 personen.

*Extra mogelijkheden
– Bij binnenkomst koffie met cake € 5.00 p.p.
– 3 consumpties en één bittergarnituur € 7.50 p.p.

Tijdsduur afhankelijk van het aantal personen (+/- 1,5 uur).
Groepen tot 10 personen kosten minimaal € 85,00
Voor meer informatie kunt u contact met ons opnemen.

KINDERFEESTJES

kinderfeestje bij minicamping archery farm

Heeft u binnenkort een jarige job? Bij Archery Farm zijn er diverse mogelijkheden om op een leuke manier, op woensdag, vrijdag en zaterdagmiddag vanaf 14.00 uur, een kinderfeestje te vieren. Ook voor de campinggasten is het mogelijk om van deze aanbieding gebruik te maken.

Tijdsduur afhankelijk van het aantal personen (+/- 1,5 uur).
Ouders mogen natuurlijk ook meedoen.
Voor meer informatie kunt u contact met ons opnemen.

ARC TRAP SCHIETEN

ARC TRAP Schieten is Boogschieten op vliegende targets. Het is vergelijkbaar met kleiduifschieten maar dan met pijl en boog. Neem contact met ons op voor de mogelijkheden via info@archeryfarm.nl