Overnachten

U kunt bij ons genieten van
15 maart tot en met 31 oktober.

Kom OVERNACHTEN OP MINICAMPING ARCHERY FARM

Ontsnap aan de drukte van alledag en omarm de rust op onze charmante camping in het rustige dorp Baarschot. Geniet van een goede overnachting te midden van de natuur, omringd door de warmte van een gezellig gezelschap. Laat je verwelkomen door de pracht van ons terrein, waar elk moment een uitnodiging is om te ontspannen en te genieten. Op deze pagina vind je de verschillende opties en tarieven van de camping.

Verschillende opties

staanplaatsen

Of je nu met een tent, caravan of camper reist, wij bieden de ideale setting voor een onvergetelijk verblijf. De camping beschikt over 24 ruime staanplaatsen met een kunstgras bedding voor uw (voor)tent. Ook beschikt de staanplaats over een 6A stroomaanluiting. Daarnaast kunt u gebruik maken van de sanitaire voorzieningen op het terrein.

De aankomsttijd is vanaf 12:00 uur en de vertrektijd is tot 12:00 uur.

De blokhut

Naast de standaard staanplaatsen beschikt onze camping ook over een blokhut. Ideaal voor mensen die geen tent of caravan bezitten maar toch de campingsfeer willen proeven. Deze sfeervolle overnachtingsoptie is van alle gemakken voorzien en helpen u aan een zorgeloos verblijf.

De blokhut is voorzien van:
– Één twee persoonsbed
– Tafel
– Stoelen
– Koelkast
– Serviesgoed
– Koffiemachine en waterkoker
– Vlonder

Wilt u een week verblijven in de blokhut dan krijgt u één nacht korting!

De aankomsttijd is vanaf 15:00 uur en de vertrektijd is tot 11:00 uur.

vaste caravan

Ook beschikt Minicamping Archery Farm over een vaste caravan op het terrein. Deze twee persoons caravan is volledig ingericht en van alle gemakken voorzien zodat u met een gerust hart kunt komen overnachten.

De vaste caravan is voorzien van:
– Twee eenpersoonsbedden
– Driepits gascomfort
– Oven/pizzaoven
– Magnetron
– Zithoek
– Koelkast
– Serviesgoed
– Waterkoker

 

De aankomsttijd is vanaf 15:00 uur en de vertrektijd is tot 11:00 uur.

GEMAKKELIJK uw AANVRAAG REGELEN

Regel hier gemakkelijk uw aanvraag. Door het formulier hieronder in te vullen en uw wensen aan te geven kunnen wij snel schakelen en kijken of er nog beschikbare opties zijn voor het gewenste verblijf. Ook is het natuurlijk mogelijk om uw aanvraag per telefoon, whatsapp of mail te doen, we helpen graag!

"*" geeft vereiste velden aan

DD slash MM slash JJJJ
DD slash MM slash JJJJ